Dit item is niet op voorraad

Landbouwtrekker John Deere 4755 ORIGINAL HOURS - UNIQUE MACHINEE

landbouwtrekker John Deere 4755 ORIGINAL HOURS - UNIQUE MACHINEE

Deze advertentie is verwijderd uit onze database. U kunt "Bestelling" vorm sturen: landbouwtrekker John Deere 4755 ORIGINAL HOURS - UNIQUE MACHINEE

  • Kenmerken
  • Beschrijving
Kenmerken
Algemene informatie
MerkJOHN DEERE
Referentienummer70185830
Bouwjaar1991
Datum van eerste registratie01.01.1991
Bedrijfsuren6359 uren
Lengte5690 mm
Breedte2910 mm
Motor/aandrijving
Type brandstofdiesel
Cilinderinhoud7600 cc
Cilinders in de motor6
Motorvermogen225 pk
Chassis/ophanging
Asconfiguratie4x4
Aantal assen2-as
Beschrijving

Stuur ons een bericht op WhatsApp +31 6 15372697

U kunt deze machine bekijken op onze website www.basmachinery.com voor 360 graden foto's van de in- en buitenkant, een HD video-inspectie en alle technische specificaties.

BAS Machinery is gevestigd in Veghel, Nederland en onderdeel van BAS Trucks. We hebben een voorraad van meer dan 500 machines (zware bouw- en mijnbouwapparatuur) van alle merken, typen en productgroepen.

Wereldwijde levering

We kunnen u helpen als u wilt met in- of export, verzending van transport van uw aankoop. Neem voor alle opties naar uw land contact met ons op via www.basmachinery.com/contact. Ons team spreekt 13 talen, dus we hebben altijd iemand beschikbaar die u kan helpen.

Bezoek BAS Machinery

Als u de machine in Nederland wilt bezoeken voordat u koopt, geen probleem! We zijn 6 dagen per week geopend. We halen u op met onze shuttle service vanaf Eindhoven airport, Den Bosch, Schiphol Amsterdam, Düsseldorf, Dortmund of Brussel airport.

t1 test archive BAS Machinery

t1 test archive Landbouwmachine

Toegevoegd aan uw bladwijzers!
Door op een link op deze website te klikken, gaat u ermee akkoord en machtigt u ons om uw persoonlijke gegevens te verwerken, inclusief het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Het is geïmplementeerd om uw ervaring op deze website, andere websites en websites van externe adverteerders die met ons samenwerken te verbeteren en te personaliseren. Onze partnerbedrijven kunnen ook cookies op uw apparaat opslaan of vergelijkbare technologieën gebruiken om de persoonlijke informatie te verzamelen en te verwerken. Meer informatie over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.